Het College van het Heilig Kruis was een seminarie. Het heeft veel bijzondere loopbanen voortgebracht Op deze reünie website is dat voor insiders te lezen. Lees op "meedoen" of je insider kunt worden als je dat nog niet bent.

 1. Leuk om dit even te zien! Wel merkwaardig, dat wij destijds al zo’n 6-tal reünies georganiseerd hebben met telkens rond de 170 oud-studenten.
  Onze doelstelling was het leven en leren van interne studenten zo goed mogelijk te bewaren voor het nageslacht in de vorm van een boek, een foto-DVD met bewegende beelden, een database met namen en adressen van ex-studenten en een website.
  De website wordt nog bijgewerkt met overlijdens, die ik nog binnen krijg en met ‘onze’ reünies van de laatste volledig interne klas, diploma 1964.
  Wij hebben, al vanaf 1980 ongeveer, regelmatig een reünie en de laatste jaren elk jaar, behalve nu niet wegens Covid 19. Dus volgend jaar maar weer. Wij kennen elkaar nog steeds persoonlijk, als er ergens iets met iemand is of er is een fijn en belangrijk bericht, dan weten we dat de volgende dag al. Heel prettig gevoel, goeie vrienden en veel kennis ter beschikking…
  Wij zijn betrokken geweest bij o.a.
  – overdracht kapel en bekijken van activiteiten daar
  – verbouw van klooster St. Agatha
  – oprichting religieus museum in St. Agatha
  – ik ben betrokken geweest bij de nieuwe school, omdat ik de eerste (Dr. Salman) en de volgende rector persoonlijk kende.
  – en nog heel veel (minder belangrijke) zaken,
  Afspraak met museum/bibliotheek/archief is, al jaren geleden, dat ik onze website aan hun overdraag, als ik dood ga of liefst vlak daarvoor.

  Met vriendelijke groet
  Thijs Kappen

Comments are closed.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}