Dit is de digitale reünie Klas 1959

Het is natuurlijk leuk om al die foto's te zien en verhalen te lezen over onze verdwenen tijd. Maar er zijn dingen die je misschien alleen 'onder ons' wilt delen en niet met de hele wereld. Een voorbeeld zijn onze CV's. Zulke inhoud komt te staan op de 'ledenpagina's'. Die zijn alleen toegankelijk met een eigen gebruikersnaam en wachtwoord. Deze moet je zelf één keer hieronder aanmaken. Overigens hoef je niet van 1959 te zijn om dat te doen, andere jaargroepen zijn ook welkom.

Heb je eenmaal een gebruikersnaam en wachtwoord dan kun je daarmee op twee manieren inloggen:

  1. Door op de menubalk op log-in te klikken (rechts boven). Daarna heb je toegang tot alle pagina's onder  'leden'.
  2. Door naar één van de pagina's onder 'leden' te gaan. Daar vind je ook een mogelijkheid om in te loggen.

Mensen buiten onze kring jaargenoten krijgen toegang met gebruikersnaam en wachtwoord als er een leuke verbinding is met onze inner circle. Elke aanmelding wordt daarom pas actief na acceptatie.

Tip voor Gebruikersnaam:
Je emailadres is de handigste gebruikersnaam.

Tip voor je wachtwoord:
Het is handig als je aan je wachtwoord je geboortejaar toevoegt (voorbeeld: abcdxyz1947), dan kunnen aanmeldingen snel gecontroleerd worden. Ook al vanwege de privacywetgeving zorgen we voor strikte veiligheid.

Klik op onderstaande rode knop om jouw gebruikersnaam en wachtwoord aan te maken. Dan heb je in ieder geval je eigen account op onze website.. Dat is gratis en blijft het ook. Veel plezier!

Nieuwe inschrijving

Ik zal deze website voor ons en misschien andere ex-seminaristen met plezier onderhouden zolang het kan én zolang jullie zo'n website leuk vinden. Het kost meer uren dan geld (hosting+pagebuilder+app's = € 180 p.j.) Maar ja, zonder pensioen moet ik wel op de kleintjes letten. Een vrijwillige bijdrage zou daarom prettig zijn. Je donatie loopt via ZanZen Instituut. Dat is mijn zakelijke naam. Alvast bedankt, Hans van Zanten

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}